Onze Praktijk

Welkom op de website van onze praktijk.

Welkom bij FYSIOhealth van Schijndel & Mathijssen waar persoonlijke aandacht en  zorg hoog bij ons in het vaandel staan en dit in een vertrouwde en prettige sfeer. Wij bieden u een persoonlijke behandeling en proberen door individuele begeleiding gezamelijk de voorafgestelde behandeldoelen te behalen. Met medewerkers die aan alle kwaliteitskeurmerken voldoen.

Onze behandelingen  bestaan uit een 1-op-1 behandeling waarin we ons eerst richten op het diagnostiseren van uw klachten, dit middels de bij ons aanwezige expertise. Daarna informeren we u  optimaal  over de oorzaak van uw klachten, waarna we gezamenlijk met u een behandelplan opstellen.  Daarin zullen  allereerst de lokale stoornissen worden opgelost en in een later stadium zal de behandeling gericht zijn op het verbeteren van de lokale en algemene conditie. Hierdoor voorkomen we dat uw klachten terugkomen.

U kunt bij ons terecht met  klachten van orthopaedische en neurologische aard. Onze expertise ligt echter nadrukkelijker bij  klachten van het bewegingsapparaat en dan vooral van de wervelkolom, knie en schouder.

Ons team

A.G.H. van Schijndel

BIG 59034937604

algemeen fysiotherapeut

McKenzie therapeut

B.Mulligan concept

 

C.J.M. Mathijssen

BIG 29038537604

Coen Mathijssen is als fysiotherapeut in 1992 afgestudeerd aan de Hogeschool Eindhoven. Na zijn dienstplicht, waar hij gewerkt heeft als dienstplichtig fysiotherapeut, is hij in 1993 begonnen in Waalwijk als waarnemer in de voorloper van de huidige praktijk. Tussen 1996 en 2000 heeft Coen Mathijssen de specialisatie Manuele Therapie gehaald aan de SOMT in Amersfoort.

In 2001 heeft hij samen met Jack van Schijndel de praktijk overgenomen van de vorige eigenaar Dhr. Spierings. Na een start als Praktijk voor Fysio- en Manuele therapie Van Schijndel & Mathijssen, hebben we in 2009, door Solidresults bedacht, onze naam gewijzigd in FYSIOhealth van Schijndel & Mathijssen.

In 2006 is hij begonnen aan de opleiding voor Master Manuele Therapie. In 2008 is hij als een van de eerste lichtingen Master Manueel Therapeuten afgestudeerd en mag hij zich dus Master Manuele Therapie noemen.

Verder heeft Coen Mathijssen meerdere cursussen gevolgd gericht op oefentherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, taping en echografie.

Daarnaast is hij gespecialiseerd en lid van Chronisch zorgnet. Hij behandeld mensen met etalagebenen oftewel Claudicatio Intermittens.

Coen Mathijsen heeft een passie voor sport. Heeft zelf gevoetbald en is een fanatiek vrijetijdsfietser, zowel op de mountainbike als de racefiets. Is zeer geïnteresseerd in de wielersport en heeft zowel verstand van de fysieke kant maar ook van de mechanische kant van het fietsen.

algemeen fysiotherapeut

Manueel therapeut

McConnel therapie

Claudicatio Intermittens

 

Laat een antwoord achter